Prikazovanje 13–24 od 32 rezultatov

Vino Rdeče Refošk Božič 1L

3,20 
Vsebnost alkohola % Alk. Poreklo  SLO Vrsta vina Refošk   Vino se s svojo posebno aromo odlično prilega odličnim istrskim

Vino Rdeče Refošk Steras 0,75L

9,99 
Vsebnost alkohola 13% Alk. Poreklo  SLO Vrsta vina Refošk   Refošk je kralj istrskih vin in ni ga junaka, ki

Vino Rdeče Veneto IGT Gran Passione 0,75L

8,20 
Vsebnost alkohola 14% Alk. Poreklo  ITA Vrsta vina Veneto   Vino pridelujejo na način, ki je tradicionalen za rdeča vina,

Vino Rdeče Virus 3 Sosolič 0,75L

16,60 
Vsebnost alkohola 13,5% Alk. Poreklo  SLO Vrsta vina Cabernet, Merlot in Refošk   Letnik 2018  sestavljen iz caberneta, merlota in

Cabernet franc Bregar

13,00 0,75 L
Vino globoke, rubinasto rdeče barve. Tipična začimba črnega popra se odlično ujema z intenzivnim vonjem robid, rdečega ribeza in gozdnih jagod. Okus zelo saden, v kombinaciji mehkih, a hkrati zrelih taninov. Močna in polna struktura z dolgim pookusom. Idealna servirna temperatura 14 do 16 °C.

Cabernet Franc Moro

14,00 0,75 L
Slog: Suho rdeče vino Barva: Vino z globoko rubinasto rdečo barvo in gosto teksturo. Aroma: Intenzivne arome spominjajo na kislo češnjo, slivo in robido. Sledijo jim vonji vijolice, črnega popra in gozdnega grmičevja. Okus: Zaznamujemo mehkobo, toda kmalu prevlada mladostna svežina in tanini, ki pustijo rahlo pikanten pookus. Intenzivno vino s polnim telesom in dolgotrajnim, elegantnim pookusom. Parjenje s hrano: Lazanja, pizza, rižota s šampinjoni, jagnječji zrezki, žarano meso. Temperatura strežbe: 16 - 18°C Vinograd: Travnate terase z ilovico. Jugozahodna izpostavljenost. Oblika trte: Enojni guyot Trgatev: Ročna trgatev, druga polovica oktobra. Vinifikacija: 12 dni maceracije in fermentacije v fermentatorju pri 18°C. Po fermentaciji, rahlo stisnjeno in nato položeno v hrastove barrique sodčke. Zorenje: 2 leti v rabljenih hrastovih barrique sodčkih, 2 leti v steklenici. Embalaža: 0,75L steklenice, plutast zamašek.

Cabernet Sauvignon Moro

14,00 0,75 L
Slog: Suho rdeče vino Barva: Globoka, rubinasto rdeča barva z gosto teksturo. Aroma: Intenzivne arome spominjajo na borovnico, črni ribez in češnjo, sledijo ji vijolični, črni poper in praprot. Okus: Okus je nežen, s svežino mladosti, ki uravnovesi dojemanje in predstavlja mladostne tanine. Izraz mladosti in dolgoživosti vina. Vino s polnim telesom, eleganco in dolgotrajnim okusom. Parjenje s hrano: Žarano meso, lazanja, pečen goveji file, Wellington. Temperatura strežbe: 16 - 18°C Vinograd: Travnate terase z ilovico. Jugozahodna izpostavljenost. Oblika trte: Enojni guyot Trgatev: Ročna trgatev, sredina oktobra. Vinifikacija: 12 dni maceracije in fermentacije v fermentatorju pri 17 °C. Po fermentaciji rahlo stisnjeno in nato položeno v 2500L hrastove sode. Zorenje: 1 leto v 2500L sodu, 2 leti v steklenici. Embalaža: 0,75L steklenica s plutovinastim zamaškom.

Cabernet sauvignon Klen’Art

11,00 0,75 L
Prijetna zvrst, ki združuje eleganco in zaokroženost Merlota, Cabernet franca in Refoška, ter odličnost in drznost Cabernet sauvignona.

Galop Kabernet Franc Moro

23,00 0,75 L
Slog: Suho rdeče vino. Barva: Globoko, neprozorno rubinasto rdeča barva z odtenkom granata in gosto teksturo. Aroma: Razkošna in intenzivna cvetlična aroma, ki spominja na prezrele jagode, črni ribez, murvo, robido in slivo, ki se povezujejo z vonjem suhih rdečih cvetov. Sledijo jim vonji po usnju, tobaku, rožičevcu in kavi. Okus: Njegova mehkoba vodi v občutke svežine in tanini, ki kažejo na njihovo dolgoživost. Vino s intenzivnim okusom, z močnim, poudarjenim, elegantnim in dolgotrajnim okusom. Parjenje s hrano: Pečen goveji zrezek, divjačina, pečeno meso. Temperatura strežbe: 16 - 18°C Vinograd: Travne terase z glino. Jugozahodna izpostavljenost. Oblika trte: Enostavni Guyot. Trgatev: Ročna trgatev, druga polovica oktobra. Vinifikacija: 12 dni maceracije s fermentacijo v vinifikatorju pri 17 °C. Po fermentaciji rahlo stisnemo in pretočimo v 500L hrastove srednje pražene sode. Zorenje: 2 leti v 500L sodih, 2 leti v steklenici. Embalaža: 0,75L steklenica s plutovinastim zamaškom.