Žganje Sarpa di Poli Oro 0,7L
Žganje Šljiva Razgibavača 0,7L
Žganje Travarica Rossi 0,7L
Žganje Troglav Dunja 0,05L
Žganje Vecchia Romagna Et. Nera 1L
BBQ omaka Chillicus
BBQ omaka je kisla, sladka in pekoča, zato je odlična za svinjsko, goveje ali piščančje meso. Ima tudi rahel priokus po dimljeni papriki, ki vaši jedi doda dodatno aromo. Omaka ni preveč pekoča, zato je primerna za vse osebe, ki bi rade izboljšale okus svojih jedi.
BBQ omaka je odlična za vse ljubitelje mesnih jedi in jedi izpod peke, zato je sama omaka nekaj, kar vsi gurmani potrebujejo na svojem meniju. Omaka je kislo, sladko-pekoča zato je odlična za svinjsko, govejo ali piščančje meso. Ima pa tudi rahel priokus po dimljeni papriki kateri doda dodatno aromo vaši jedi. Omaka ni preveč pekoča zato je primerno za vse osebe, katere bi rade izboljšale okus svojim jedem. Omako je priporočljivo po odprtju hranit v hladilniku, da bi zagotovili kakovost samega proizvoda.
Omaka vsebuje različne sestavine, zato je sam okus zelo bogat, ampak ne tako dovolj, da bi prevzelo okus vaše jedi. Omako se lahko tudi uporablja za mariniranje mesa ali samo kot dodatek ob jedi.
Sestavine:
Čokoladni Habanero
Paradižnikov koncentrat
čebula
česen
melasa
med
jabolčni kis
morska sol
rjavi sladkor
paprika v prahu
rumena gorčica v prahu
PEKOČINA 4/10
KOLIČINA: 100 ml
Pekoča BBQ OMAKA je potrebno pri vsaki uporabi pretrest, da zagotovimo pekočino in okus same omake.
Biser črnega tartufa Fogy Tartufi
Izberite možnosti
Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka
Cabernet franc Bregar
Cabernet Franc Moro
Slog: Suho rdeče vino
Barva: Vino z globoko rubinasto rdečo barvo in gosto teksturo.
Aroma: Intenzivne arome spominjajo na kislo češnjo, slivo in robido. Sledijo jim vonji vijolice, črnega popra in gozdnega grmičevja.
Okus: Zaznamujemo mehkobo, toda kmalu prevlada mladostna svežina in tanini, ki pustijo rahlo pikanten pookus. Intenzivno vino s polnim telesom in dolgotrajnim, elegantnim pookusom.
Parjenje s hrano: Lazanja, pizza, rižota s šampinjoni, jagnječji zrezki, žarano meso.
Temperatura strežbe: 16 - 18°C
Vinograd: Travnate terase z ilovico. Jugozahodna izpostavljenost.
Oblika trte: Enojni guyot
Trgatev: Ročna trgatev, druga polovica oktobra.
Vinifikacija: 12 dni maceracije in fermentacije v fermentatorju pri 18°C. Po fermentaciji, rahlo stisnjeno in nato položeno v hrastove barrique sodčke.
Zorenje: 2 leti v rabljenih hrastovih barrique sodčkih, 2 leti v steklenici.
Embalaža: 0,75L steklenice, plutast zamašek.
Cabernet Sauvignon Moro
Slog: Suho rdeče vino
Barva: Globoka, rubinasto rdeča barva z gosto teksturo.
Aroma: Intenzivne arome spominjajo na borovnico, črni ribez in češnjo, sledijo ji vijolični, črni poper in praprot.
Okus: Okus je nežen, s svežino mladosti, ki uravnovesi dojemanje in predstavlja mladostne tanine. Izraz mladosti in dolgoživosti vina. Vino s polnim telesom, eleganco in dolgotrajnim okusom.
Parjenje s hrano: Žarano meso, lazanja, pečen goveji file, Wellington.
Temperatura strežbe: 16 - 18°C
Vinograd: Travnate terase z ilovico. Jugozahodna izpostavljenost.
Oblika trte: Enojni guyot
Trgatev: Ročna trgatev, sredina oktobra.
Vinifikacija: 12 dni maceracije in fermentacije v fermentatorju pri 17 °C. Po fermentaciji rahlo stisnjeno in nato položeno v 2500L hrastove sode.
Zorenje: 1 leto v 2500L sodu, 2 leti v steklenici.
Embalaža: 0,75L steklenica s plutovinastim zamaškom.