Prikazovanje 205–216 od 273 rezultatov

Žganje Sarpa di Poli Oro 0,7L

33,90 
Alcohol content 40% Poreklo ITA   Set za darilo vsebuje: Grappa Sarpa Poli 0,7 Darilna škatla v kovinskem tulcu Beseda

Žganje Šljiva Razgibavača 0,7L

15,95 
Vsebnost alkohola 42% Alk. Poreklo SRB   Proizvajalčev prvorojenec, star 8 let. Iz sadežev najboljše sorte Čačka. Tri leta je

Žganje Travarica Rossi 0,7L

23,90 
Vsebnost alkohola 40% Alk. Poreklo  HRV   Štirikrat destilirana Hrvaška travarica, proizvedena v loncu z destilacijskim stolpcem. To je travarica

Žganje Troglav Dunja 0,05L

2,95 
Vsebnost alkohola 43% Alk. Poreklo SRB   Žganje Troglav narejeno iz dunje. Priporočamo, da to očarljivo pijačo pred uživanjem ohladite,

Žganje Vecchia Romagna Et. Nera 1L

23,90 
Vsebnost alkohola 40% Alk. Poreklo ITA   Značilni izdelek v njihovi ponudbi z drznim, elegantnim okusom je nastal kot rezultat

BBQ omaka Chillicus

10,50 100 g
BBQ omaka je kisla, sladka in pekoča, zato je odlična za svinjsko, goveje ali piščančje meso. Ima tudi rahel priokus po dimljeni papriki, ki vaši jedi doda dodatno aromo. Omaka ni preveč pekoča, zato je primerna za vse osebe, ki bi rade izboljšale okus svojih jedi. BBQ omaka je odlična za vse ljubitelje mesnih jedi in jedi izpod peke, zato je sama omaka nekaj, kar vsi gurmani potrebujejo na svojem meniju. Omaka je kislo, sladko-pekoča zato je odlična za svinjsko, govejo ali piščančje meso. Ima pa tudi rahel priokus po dimljeni papriki kateri doda dodatno aromo vaši jedi. Omaka ni preveč pekoča zato je primerno za vse osebe, katere bi rade izboljšale okus svojim jedem. Omako je priporočljivo po odprtju hranit v hladilniku, da bi zagotovili kakovost samega proizvoda. Omaka vsebuje različne sestavine, zato je sam okus zelo bogat, ampak ne tako dovolj, da bi prevzelo okus vaše jedi. Omako se lahko tudi uporablja za mariniranje mesa ali samo kot dodatek ob jedi. Sestavine: Čokoladni Habanero Paradižnikov koncentrat čebula česen melasa med jabolčni kis morska sol rjavi sladkor paprika v prahu rumena gorčica v prahu PEKOČINA 4/10 KOLIČINA: 100 ml Pekoča BBQ OMAKA je potrebno pri vsaki uporabi pretrest, da zagotovimo pekočino in okus same omake.

Biser črnega tartufa Fogy Tartufi

21,49 92,99 
Sestavine: poletni črni tartuf (Tuber Aestivum Vitt.) 55%, ekstradeviško oljčno olje, sol, aroma.
Izberite možnosti Ta izdelek ima več različic. Možnosti lahko izberete na strani izdelka

Cabernet franc Bregar

13,00 0,75 L
Vino globoke, rubinasto rdeče barve. Tipična začimba črnega popra se odlično ujema z intenzivnim vonjem robid, rdečega ribeza in gozdnih jagod. Okus zelo saden, v kombinaciji mehkih, a hkrati zrelih taninov. Močna in polna struktura z dolgim pookusom. Idealna servirna temperatura 14 do 16 °C.

Cabernet Franc Moro

14,00 0,75 L
Slog: Suho rdeče vino Barva: Vino z globoko rubinasto rdečo barvo in gosto teksturo. Aroma: Intenzivne arome spominjajo na kislo češnjo, slivo in robido. Sledijo jim vonji vijolice, črnega popra in gozdnega grmičevja. Okus: Zaznamujemo mehkobo, toda kmalu prevlada mladostna svežina in tanini, ki pustijo rahlo pikanten pookus. Intenzivno vino s polnim telesom in dolgotrajnim, elegantnim pookusom. Parjenje s hrano: Lazanja, pizza, rižota s šampinjoni, jagnječji zrezki, žarano meso. Temperatura strežbe: 16 - 18°C Vinograd: Travnate terase z ilovico. Jugozahodna izpostavljenost. Oblika trte: Enojni guyot Trgatev: Ročna trgatev, druga polovica oktobra. Vinifikacija: 12 dni maceracije in fermentacije v fermentatorju pri 18°C. Po fermentaciji, rahlo stisnjeno in nato položeno v hrastove barrique sodčke. Zorenje: 2 leti v rabljenih hrastovih barrique sodčkih, 2 leti v steklenici. Embalaža: 0,75L steklenice, plutast zamašek.

Cabernet Sauvignon Moro

14,00 0,75 L
Slog: Suho rdeče vino Barva: Globoka, rubinasto rdeča barva z gosto teksturo. Aroma: Intenzivne arome spominjajo na borovnico, črni ribez in češnjo, sledijo ji vijolični, črni poper in praprot. Okus: Okus je nežen, s svežino mladosti, ki uravnovesi dojemanje in predstavlja mladostne tanine. Izraz mladosti in dolgoživosti vina. Vino s polnim telesom, eleganco in dolgotrajnim okusom. Parjenje s hrano: Žarano meso, lazanja, pečen goveji file, Wellington. Temperatura strežbe: 16 - 18°C Vinograd: Travnate terase z ilovico. Jugozahodna izpostavljenost. Oblika trte: Enojni guyot Trgatev: Ročna trgatev, sredina oktobra. Vinifikacija: 12 dni maceracije in fermentacije v fermentatorju pri 17 °C. Po fermentaciji rahlo stisnjeno in nato položeno v 2500L hrastove sode. Zorenje: 1 leto v 2500L sodu, 2 leti v steklenici. Embalaža: 0,75L steklenica s plutovinastim zamaškom.

Cabernet sauvignon Klen’Art

11,00 0,75 L
Prijetna zvrst, ki združuje eleganco in zaokroženost Merlota, Cabernet franca in Refoška, ter odličnost in drznost Cabernet sauvignona.