Vino Rdeče Refošk Steras 0,75L
Vino Rdeče s temno čokolado Chocolat Impérial Kunej 0,375L
Vino Rdeče Veneto IGT Gran Passione 0,75L
Vino Rdeče Virus 3 Sosolič 0,75L
Vino Rose Malvazija iz Salenta IGP Vigneti Reale 0,75L
Vino Rose’ 2020 Grižančič 0,75L
Vino Rose’ Rožina Krmac 0,75L
Vino Rose’ Stilrose Chiaretto DOC Santa Margherita 0,75L
Cabernet franc Bregar
Cabernet Franc Moro
Slog: Suho rdeče vino
Barva: Vino z globoko rubinasto rdečo barvo in gosto teksturo.
Aroma: Intenzivne arome spominjajo na kislo češnjo, slivo in robido. Sledijo jim vonji vijolice, črnega popra in gozdnega grmičevja.
Okus: Zaznamujemo mehkobo, toda kmalu prevlada mladostna svežina in tanini, ki pustijo rahlo pikanten pookus. Intenzivno vino s polnim telesom in dolgotrajnim, elegantnim pookusom.
Parjenje s hrano: Lazanja, pizza, rižota s šampinjoni, jagnječji zrezki, žarano meso.
Temperatura strežbe: 16 - 18°C
Vinograd: Travnate terase z ilovico. Jugozahodna izpostavljenost.
Oblika trte: Enojni guyot
Trgatev: Ročna trgatev, druga polovica oktobra.
Vinifikacija: 12 dni maceracije in fermentacije v fermentatorju pri 18°C. Po fermentaciji, rahlo stisnjeno in nato položeno v hrastove barrique sodčke.
Zorenje: 2 leti v rabljenih hrastovih barrique sodčkih, 2 leti v steklenici.
Embalaža: 0,75L steklenice, plutast zamašek.
Cabernet Sauvignon Moro
Slog: Suho rdeče vino
Barva: Globoka, rubinasto rdeča barva z gosto teksturo.
Aroma: Intenzivne arome spominjajo na borovnico, črni ribez in češnjo, sledijo ji vijolični, črni poper in praprot.
Okus: Okus je nežen, s svežino mladosti, ki uravnovesi dojemanje in predstavlja mladostne tanine. Izraz mladosti in dolgoživosti vina. Vino s polnim telesom, eleganco in dolgotrajnim okusom.
Parjenje s hrano: Žarano meso, lazanja, pečen goveji file, Wellington.
Temperatura strežbe: 16 - 18°C
Vinograd: Travnate terase z ilovico. Jugozahodna izpostavljenost.
Oblika trte: Enojni guyot
Trgatev: Ročna trgatev, sredina oktobra.
Vinifikacija: 12 dni maceracije in fermentacije v fermentatorju pri 17 °C. Po fermentaciji rahlo stisnjeno in nato položeno v 2500L hrastove sode.
Zorenje: 1 leto v 2500L sodu, 2 leti v steklenici.
Embalaža: 0,75L steklenica s plutovinastim zamaškom.